Здравейте, Аз съм на 20 години от София. Зодия близнаци. Неомъжена. В момента не работя, защото уча. Обичам да пея, танцувам и да излизам с приятели. Мото - Животът е кратък.
Здравейте на всички !!!! Казвам се Светлин и съм на 25 години. Занимавам се с дизайн и СЕО оптимизация . Надявам се тук да намеря отговор на своите въпроси и с радост да дам отговор на други членове на форума.
За мен е удоволствие да се присъединя към форума,аз съм на 40 години,зодия Скорпион,омъжена,обичам цвтята,дърветата храстите,интересно ми е да ги отглеждам от мъничета,било то от семка,клонче,листенце и да проследявам етапите им на развитие ....Обичам да слушам хубава музика- рок,хард,хеви,класическа.Обичам да чета.
Здравейте, всички /знайни и незнайни/! Аз съм Dukesa_poetesa и мисля, че ще се чувствам прекрасно тук! Годините нямат значение, добре ми е в компанията на всякакви възрасти. Зодия Скорпион съм, с разностранни интереси. Но най-много обичам да чета, да пътувам, да фотографирам. Силно се надявам и на вас да не ви е скучно с мен. Тук има интереси за всички и вярвам, че всеки от вас е намерил средата си. Обичайте се!
Не мога да се нарадвам, че Ви открих отново. Не съм влизала от четири години, направо не мога да повярвам че още сте тук, т.е. скоро се опитах да намеря форума и не успях. Реших, че просто го няма... супер си прекарвах тух с Вас Ще се представя отново: жена - Скорпион, 34г омъжена- вече с две дъщери музика - Енигма или релаксираща електронна музика